Jak ktoś nie ma co z pieniędzmi robić, i ma mnóstwo czasu, to może kombinować

Życzę Ci owocnego dźwigania takiego akumulatora po terenieOzi111 pisze: Uważam, że zwykły akumulator powinien to bez problemu uciągnąć, ale pewności nie mam ( po prostu nie znam się ).
myslę że za daleko wybiegasz w przyszłosć...Dispar pisze:Życzę Ci owocnego dźwigania takiego akumulatora po terenie
...możemy robić zaklady, po przylutowaniu której dziesiatki(diod),wszystko wróci do miejsca przeznaczenia na takie wynalazki...Ozi111 pisze:Planuje wytrawić płytkę o rozmiarach 2x30 cm i wlutować po 50 diod z każdej strony.
Kształcę się jako elektronik wiec ze zmontowaniem nie ma problemu, tym bardziej, że mam do dyspozycji pracownie....możemy robić zaklady, po przylutowaniu której dziesiatki(diod),wszystko wróci do miejsca przeznaczenia na takie wynalazki...![]()
Aku samochodowy waży 8-10 kg, od skutera 1kg, więc co konkretnie masz na myśli?Życzę Ci owocnego dźwigania takiego akumulatora po terenieDaleko jednak z nim nie zajdziesz bo trochę waży
Powodzenia!Ozi111 pisze:Kształcę się jako elektronik wiec ze zmontowaniem nie ma problemu
Ozi111 pisze:
Uważam, że zwykły akumulator powinien to bez problemu uciągnąć, ale pewności nie mam ( po prostu nie znam się ).
Czy ktoś jeszcze może tego próbował?
Pzdr
Na razie jeszcze nawet się za to nie biorę, ponieważ nie wiem czy jest sens. Zresztą własnie stąd moje pytanie.Rafałowi chodziło raczej o to, że możesz spuchnąć przed uzyskaniem odpowiedniej siły światła a i sama nazwa UV nie gwarantuje właściwego widma. Ale nie ustawaj w wysiłkach, sprawdź to do końca.
Wie ktoś może jakie mogą być zastosowane żarówki led w takim urządzeniu? wygląda ciekawie, chętnie bym sobie coś takiego sprawił ale cena 150 funtów to stanowczo za dużo- to byłaby najdroższa lampa w moim życiugrzegorzb pisze:ostatnio coś takiego wymyślili....
ciekawe ile reklamy a ile prawdy....
http://www.wwb.co.uk/index.php?route=pr ... ct_id=5709
a z agregatorem ją podłączyć?Ścinek pisze:żarówkę enegrooszczędną 15w UV
ah ah ah polish english mixJoão M da Costa pisze:z agregatorem
oczywiście !!Ścinek pisze:z agregatem
Promowane strony:
Dachy. Pokrycia dachowe |
Folia do oczek wodnych |
Opony Bełchatów Wulkanizacja |