prosze powiedzcie mi co to za stworzenia.
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
-
szkudi1990
prosze powiedzcie mi co to za stworzenia.
Remontowalismy dom bylo cieplo okna otwarte nic w domu nie bylo...wprowadzilismy sie i regularnie pojawiaja sie przy swietle male czarne robaki twarde potrafia latac. Rano np pojawia sie ich ok 20-30 naparapecie.. w oknach mamy mosquitery nie mam pojecia skad one sie biora nie wiem jak je wytepic bardzo mnie irytuja
http://ifotos.pl/zobacz/201407111_ewwnwps.jpg/
Powoedzcie mi proszeco to jest iskad sie bierze jak tp usunac. Pozdrawiam i dziekuje
http://ifotos.pl/zobacz/201407111_ewwnwps.jpg/
Powoedzcie mi proszeco to jest iskad sie bierze jak tp usunac. Pozdrawiam i dziekuje
-
Konto_usuniete
Re: prosze powiedzcie mi co to za stworzenia.
jeśli możesz to wrzuć zdjecie na forum - z zewnętrznych serverów foty znikają a tak to ktoś może jeszcze kiedy skorzysta z tego oznaczenia
Właśnie, wrzuć zdjęcie na forum, o tak:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
szkudi1990
to skąd tyle ich w domu możliwe ze schodzą z poddasza albo z kominka w którym na lato mamy poukładane suche drewno? czy one są groźne?
- Aneta
- UTM: CC88
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 32 times
Jeśli macie drewno jesionowe, ewentualnie dąb lub buczynę (z korą) to tak, mogą z niego wyłazić. I nie są groźne, ani dla ludzi, ani dla dobytku 
-
szkudi1990
są za to bardzo irytujące i chyba w tym kominku jednak siedzą dzisiaj wyciągnięty wszystko i się przekonamy. jak chwile nas nie ma w domu wylatuje na parapety albo w nocy do światła lecą masakra
-