Całkiem niedawno pożyczyłem ją od Edwina, tylko że już ją oddałem. Na celu miałem ją zeskanować ale niestety czasu i chęci zabrakło. Jutro go odwiedzę i postaram się Dawidzie ci ją zeskanować.
Dawidzie ja już rozmawiałem z Edwinem. Podejrzewam że jutro wieczorem będę miał gotowy scan do wysłania. Sebastianie Tobie też wyśle, proszę podaj mi adres e-mail. Pozdrawiam.
Niestety nie udało mi się wam wysłać tak dużego pliku przez e-mail, dodałem go do swojego konta na chomikuj, nazwa użytkownika to mmapawel. Z góry przepraszam za jakość. Proszę pisać jeśli by brakowało stron. Miłej lektury
Chomik jest nie do przyjęcia! Pobranie jest płatne albo też trzeba się tam rejestrować. Poza tym policja wszystko tam obserwuje. Chomik to jeden z najgorszych sposób wymiany plików. Rzekłbym - portal "dla samobójców", ktorzy najpierw umiszczają pliki objęte prawem autorskim a potem go nielegalnie ale oficjalnie dystrybuują w sieci.
Do wymiany plików służą serwisy do przysłania dużych plików, serwery prywatne z dostępem ftp lub poczta. Są też rozwiązania p2p (w tym torrenty).
Witam,
Poszukuję tej pozycji, ale powyższy link prowadzi donikąd. Jest to spowodowane tym ze rapidshare nie istnieje. Proszę o udostepnienie skanu jeśli to możliwe.
Pozdrawiam serdecznie