Co jest z licznikiem postów?

Dyskusje na temat funkcjonowania forum w starszej wersji phpBB 3.0.14. Uwaga: mogą już być nieaktualne.
Bartek Pacuk
Podziękował(-a): 3 times

Co jest z licznikiem postów?

Post autor: Bartek Pacuk »

Mam pytanie. Napisałem dziś 2 posty, są normalnie wyświetlone, ale licznik jakby sie zatrzymał. Pokazuje dalej, że jest 10, choć powinien pokazywać 12 (a po tym poście to nawet 13). Czy ktoś jeszcze tak ma?
Awatar użytkownika
M. Stachowiak

Post autor: M. Stachowiak »

A jakie to ma znaczenie ile postów napisałeś (napiszesz)?
admin
Administrator
Podziękował(-a): 2 times
Podziękowano: 6 times
Kontakt:

Post autor: admin »

Sprawdze w nocy co sie dzieje. Cos sie dzieje, warto uwage zwracać na zachowanie baz sql. Dziekuje. Ilośc postów oczywiście innego znaczenia nie ma, no ale gdy się ma podejście "badawcze" to uwage trzeba zwrócić :lol: 8)
Awatar użytkownika
Mattitjah

Post autor: Mattitjah »

Jeszcze jedna taka maleńka uwaga, bo mam w swoich postach uwzględnione chyba z 2 tematy w których nawet jednego słówka nie napisałem!
Bartek Pacuk
Podziękował(-a): 3 times

Post autor: Bartek Pacuk »

M. Stachowiak pisze:A jakie to ma znaczenie ile postów napisałeś (napiszesz)?
Nie ma to wielkiego znaczenia, chodzi tylko o sam fakt, że coś tam nie działa jak należy, więc chciałem na to zwrócić uwagę :) Przy takiej ilości postów jak u mnie po prostu jeszcze się zauważa, czy się ilość zmienia, czy nie :)
Awatar użytkownika
Miłosz Mazur
UTM: CA08
Specjalność: Curculionoidea
profil zainteresowan: Muzyka metalowa, fantastyka, gry planszowe
Podziękował(-a): 1 time
Kontakt:

Post autor: Miłosz Mazur »

Mattitjah pisze: mam w swoich postach uwzględnione chyba z 2 tematy w których nawet jednego słówka nie napisałem!
Ja tez mam taki problem, właściwie to nie problem ale tez notorycznie zdarza sie coś takiego. Nie przeszkadza to specjalnie w czymkolwiek ale jest nieco irytujące gdy pisze ze np wypowiadałem na temat muchówek na których nie znam sie prawie wcale i jak sprawdzam o co chodzi to wychodzi ze to jakiś błąd ;)
Zablokowany

Wróć do „Jak działa FORUM -ARCHIWUM”