Scalanie postów (wyłączyć)

Dyskusje na temat funkcjonowania forum w starszej wersji phpBB 3.0.14. Uwaga: mogą już być nieaktualne.
Awatar użytkownika
Marek Przewoźny
Kontakt:

Scalanie postów (wyłączyć)

Post autor: Marek Przewoźny »

Wydaje mi się iż należałoby zlikwidować łączenie postów jednego autora jeśli w międzyczasie nikt nie odpowiedział. Napisałem zupełnie nową rzecz w temacie "Nowe wydawnictwa" w dziale "Literatura, systematyka" i scaliło tego posta z poprzednim znacznie starszym i w tym momencie to jest bez sensu gdyż ani temat nie powędrował na górę forum, ani nie pojawia się na liście iż napisano w nim coś nowego w tem sposób nikt tam nie zajrzy bo nie wiadomo iż tam jest nowy post!. Proponuję by to zmienić iżby każdy post był oddziel;ny nawet tego samego autora pisany jeden pod drugim
Ostatnio zmieniony czwartek, 1 stycznia 1970, 01:00 przez Marek Przewoźny, łącznie zmieniany 1 raz.
Przemek Zięba

Post autor: Przemek Zięba »

Popieram Marka w 100%
Łączenie postów nie pozwala pokazać sie w nowościach czasami istotnych informacji...
Awatar użytkownika
Piotr Pawlikiewicz
UTM: CC71
Kontakt:

Post autor: Piotr Pawlikiewicz »

Już rozmawiałem na ten temat z Jackiem ale tak z ciekawości spytam czy tylko ja mam problem z autologowaniem.
Przemek Zięba

Post autor: Przemek Zięba »

Ja też......
admin
Administrator
Podziękował(-a): 2 times
Podziękowano: 6 times
Kontakt:

Post autor: admin »

Poprawiłem już. Poprzednio juz byla dyskusja o tym, żeby NIE ŁĄCZYĆ postów (wyłaczona funkcja "Łącz zdublowane posty").

PS. Marku, napisz tam ten post jeszcze raz! A tamto sie usunie z poprzedniego postu.
Awatar użytkownika
Marek Przewoźny
Kontakt:

Post autor: Marek Przewoźny »

Dzieki, przekleiłem tą nowa informację do nowego postu, możesz ją wykasować z tego poprzedniego.
Zablokowany

Wróć do „Jak działa FORUM -ARCHIWUM”