prośba o oznaczenie
-
brakkonta
prośba o oznaczenie
Któryś raz usiłuję wetknąć tę wiadomość. Może teraz się uda. Otóż proszę o oznaczenie tegoż Ukraińsa. Czy to jest pedestre ??
[ Dodano: 02-09-07, 19:49 ]
zdaję sobie sprawę z kaszaniastości tego zdjęcia , ale tak po prawdzie to nie wiem jakie powinno mieć parametry takie zdjęcie (wielkości, rozdzielczości). Tu też przy okazji prosiłbym o oświecenie i instrukcje
[ Dodano: 02-09-07, 19:49 ]
zdaję sobie sprawę z kaszaniastości tego zdjęcia , ale tak po prawdzie to nie wiem jakie powinno mieć parametry takie zdjęcie (wielkości, rozdzielczości). Tu też przy okazji prosiłbym o oświecenie i instrukcje
- Załączniki
-
-> Pokaż EXIFOriginal image recording time:2007:09:02 16:58:55Image taken on:02 września 2007, 14:58 - ndzFocus length:68 mmShutter speed:1/200 SecF-number:f/14ISO speed rating:400Camera-model:Canon EOS 400D DIGITAL
-
Shadow(PL)
-
brakkonta
"Cieniowi" dziękuję za obluk robala.......ale...."bardzo przypomina" a więc tak nie do końca Shadow jest pewny. Takoż i ponawiam prośbę, co by jeszcze Ktoś z Fachmanów popatrzył i pomógł w oznaczeniu.
Ponawiam również prośbę o krótką instrukcję co do zamieszczania zdjęć (aby więcej mi taka kicha nie wyszła, jak przy okazji tegoż Dorcadiona
)
Ponawiam również prośbę o krótką instrukcję co do zamieszczania zdjęć (aby więcej mi taka kicha nie wyszła, jak przy okazji tegoż Dorcadiona
-
Przemek Zięba
- Roman Królik
Zdjęcie trochę kiepskawe ale wg mnie to Dorcadion cinerarium - samiec
[ Dodano: 03-09-2007, 20:00 ]
Następnie zdjęcie obrobić, by nadawało się do publikacji na stronie WWW.
Krótki kurs np. tu:
http://www.stopa.cso.pl/index.php?st=technika/kurs
Następnie umieścić je na stronie/forum zgodnie z instrukcję danego forum (zwrócić uwagę na format, wymiary i dopuszczalną wielkość).
[ Dodano: 03-09-2007, 20:00 ]
Najpierw trzeba zacząć od zrobienia ostrego zdjęcia.J.M. pisze:Ponawiam również prośbę o krótką instrukcję co do zamieszczania zdjęć (aby więcej mi taka kicha nie wyszła, jak przy okazji tegoż Dorcadiona)
Następnie zdjęcie obrobić, by nadawało się do publikacji na stronie WWW.
Krótki kurs np. tu:
http://www.stopa.cso.pl/index.php?st=technika/kurs
Następnie umieścić je na stronie/forum zgodnie z instrukcję danego forum (zwrócić uwagę na format, wymiary i dopuszczalną wielkość).
- Szczepan Ziarko
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
Nic na siłę. Poczekajmy na dobre zdjecie.
Moze tak Romlu być. Osobiscie nie chce sie wypowiadać, bo zdjecie Jacka jest na tyle nie nadające się do oznaczenia, że aż kuriozalne. Wystarczyłaby lepsza fotografia przedplecza. No i miejsce wystepowania. Ukraina jest wielka.Roman Królik pisze:Zdjęcie trochę kiepskawe ale wg mnie to Dorcadion cinerarium - samiec
Szczepan
-
brakkonta
Dzięki
Tak patrząc po internecie, to i faktycznie wygląda jak cinerarium. Ukraina wielka - wieeeem, i piękna..... - takoż i chodzi w tym przypadku o Krym.
A zdjęcie postaram się poprawić wg. wskazówek od Romana Królika, za które dziękuje. Wrócę ze szkoły i popróbuję.
Mazep
[ Dodano: 04-09-07, 16:13 ]
Nie wiem. Cholera mnie strzeliła.
Aparat mam dobry, Raynox i pierścienie pośrednie też, to i jakiej cholery mi to nie wychodzi - ni ciula nie wiem. Ręce się telepią
, ostrości ni ....nie mogę złapać. Aaaaaaa, krew mnie zalała.
W każdym razie wstawiam to, co udało mi się wyrzygać, bo o spłodzeniu to nie ma co mówic.
Ukraina - Krym
[ Dodano: 04-09-07, 16:15 ]
no i zdjęć nie dodałem
[ Dodano: 04-09-07, 16:18 ]
jakiej cholery - w podglądzie są zdjęcia zaś na stronę się nie wklejają ?????
Jeszcze raz spróbuję.
[ Dodano: 04-09-07, 16:21 ]
w dupie mam dorcadiony - zdjęcia nie dołączają się pomimo wielokrotnych prób. W "podglądzie są a na właściwym miejscu ich nie ma..... nic mi dzisiaj nie wychodzi. Sram na to - przyjmuję że jest to cinerarium

Tak patrząc po internecie, to i faktycznie wygląda jak cinerarium. Ukraina wielka - wieeeem, i piękna..... - takoż i chodzi w tym przypadku o Krym.
A zdjęcie postaram się poprawić wg. wskazówek od Romana Królika, za które dziękuje. Wrócę ze szkoły i popróbuję.
Mazep
[ Dodano: 04-09-07, 16:13 ]
Nie wiem. Cholera mnie strzeliła.
W każdym razie wstawiam to, co udało mi się wyrzygać, bo o spłodzeniu to nie ma co mówic.
Ukraina - Krym
[ Dodano: 04-09-07, 16:15 ]
no i zdjęć nie dodałem
[ Dodano: 04-09-07, 16:18 ]
jakiej cholery - w podglądzie są zdjęcia zaś na stronę się nie wklejają ?????
Jeszcze raz spróbuję.
[ Dodano: 04-09-07, 16:21 ]
w dupie mam dorcadiony - zdjęcia nie dołączają się pomimo wielokrotnych prób. W "podglądzie są a na właściwym miejscu ich nie ma..... nic mi dzisiaj nie wychodzi. Sram na to - przyjmuję że jest to cinerarium
-