jedyne co mnie zastanawia to zielonkawy odcień pancerzyka. Przepraszam za jakość zdjęcia jednak jest to jedyne jakim dysponuję
Owad domowy - pomoc w identyfikacji
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
-
Muzz
Owad domowy - pomoc w identyfikacji
Proszę o pomoc w identyfikacji. Owad ma około 3-4cm, sądzę że to rybik ale dla pewności z chęcią zasięgnę zdania ekspertów
jedyne co mnie zastanawia to zielonkawy odcień pancerzyka. Przepraszam za jakość zdjęcia jednak jest to jedyne jakim dysponuję
- Załączniki
-
- DSC_0252.JPG (53.24 KiB) Przejrzano 1037 razy
-> Pokaż EXIFOriginal image recording time:2015:02:23 20:18:48Image taken on:23 lutego 2015, 19:18 - pnFocus length:4.9 mmShutter speed:1/32 SecF-number:f/2ISO speed rating:100Camera-model:C6903
- Dominika+Jurek Radwańscy
- Specjalność: Collembola
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 8 times
Re: Owad domowy - pomoc w identyfikacji
To jest rybik ale nie ma 3-4cm długości. Owady tak mają, że wydają się większe niż są w rzeczywistości.
Jurek
PS chyba, że z przydatkami to może mieć te 4 centy
Jurek
PS chyba, że z przydatkami to może mieć te 4 centy
-