zatruwałęm cośpodobnego do Pterostichusa niger i kiedy zaczął sie duśic to nie wiem chyba odwłok mu pękł i wysuneło się jakby żądło lecz zakrzywione jak jakiś chak co to jest ??
może to nażedzie rozrodcze ? a i to coś miało kolor (nie patrzyłem sie za dużo więc nie wiem
dokładnie) czarno pomarańczowy lub tylko pomarańczowy. A może to jakiś pasożyt nie wiem potrzebuje waszej pomocy.
CO TO JEST ?
-
Z.Lambert
CO TO JEST ?
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2010, 15:03 - pn przez Z.Lambert, łącznie zmieniany 1 raz.
-
admin
- Administrator
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
- Kontakt:
Wrzuć ten tekst do Worda, popraw błędy (oczy bolą) za pomocą F7.Z.Lambert pisze:zatruwałęm cośpodobnego do Pterostichusa niger i kiedy zaczął sie duśic to nie wiem chyba odwłok mu pękł i wysuneło się jakby żądło lecz zakrzywione jak jakiś chak co to jest ??
może to nażedzie rozrodcze ? a i to coś miało kolor (nie patrzyłem sie za dużo więc nie wiem
dokładnie) czarno pomarańczowy lub tylko pomarańczowy. A może to jakiś pasożyt nie wiem potrzebuje waszej pomocy.
Zlikwiduj te znaki zapytania ????????????????? to jest krzyk - tej formy wypowiedzi staramy się wystrzegać dyskusjach. Zwróć uwagę, że czyta Cię cała Polska.
(Temat postu poprawiłem - usunąłem z niego kilkanaście niepotrzebnych znaków zapytania)
Żeby było łatwiej::
NAUCZCIE SIĘ NAJPIERW PISAĆ I DOPIERO POTEM PISZCIE.
Nie śpieszcie się....
Jest granica między ilością błędów w tekście a ignorancją. Po przekroczeniu tej granicy jest REGULAMIN.
Jak tak dalej będzie, to niektóre posty zaczniemy po prostu usuwać - autor tematu otrzyma stosowne powiadomienie.
- Tawulec
Kiedyś wrzuciłem na forum link z wikipedii dotyczący ortografii- myślę, że to dość poręczne narzędzie. Wywiązała się dyskusja, że chcę wprowadzić coś w rodzaju segregacji i że w ogóle to niepoważne. Witek Płachta zaproponował za to świetną metodę na błędy- korektę Firefoxa. Wychodzi na to, że temat w sumie nie był całkiem bez sensu...
viewtopic.php?t=11552
viewtopic.php?t=11552