pozdrawiam;
sławek.
http://bioslawek.wordpress.com/
http://chomikuj.pl/noveyy777
Szanowny Panie!Lech Borowiec pisze:Niestety "bioslawek" nie jest też fachowcem z biologii ewolucyjnej. To typowe przyznać się, że jest się laikiem w jakiejś sprawie, a potem bełkocząc pozornie naukową nowomową próbować polemizować z dobrze ugruntowanymi w nauce koncepcjami. To, że szczegóływielu procesów ewolucji, a także wielu innych zjawisk biologicznych nie sa jeszcze poznane lub dostatecznie wyjaśnione, nie jest żadną przesłanką do odrzucenia w całości już funkcjonujących koncepcji. A co w zamian nam kolega proponuje? Pseudonaukowy bełkot. Szkoda czasu na te wypociny. Namawiam jednak do powrotu do biologii molekularnej. Może jest nudna, ale bardziej algorytmiczna i nie grozi takim przegrzaniem mózgu jak zajmowanie się biologią ewolucyjną bez podstaw wiedzy z tego kierunku.
Chętnie bym to uczynił z tym ,ze nie wiem które "herezje" mam pozbierać.Marek Hołowiński pisze:więc żegnaj "w całości" i zabieraj te swoje herezjebioslawek pisze: Przybyłem w pokoju żeby dowiedzieć się czegoś na ten temat, ale już na starcie widzę że odejdę stąd w kawałkach ???
Szanowny: zadałem normalne pytania i nawet te pytania i opinie załaczyłem w postaci PDF. Zostały one jednak usuniete wraz z całym postem. Ten na który Szanowny Pan odpowiedział jest ostatnim i wyrwanym z kontekstu postem. Moje watpliwości dotyczyły artykuły p. Jałoszyńskiego "Ewolucja metamorfozy" i o tym tylko napisałem. Jednak nie zrezygnowałem--wysłałem moej watpliwości p. Jałoszynskiemu ema-ilem. Myślalem ze wszystko pojdzie gładko,bo dostałem miłą wiadomość na priva,no ale niestety...Grzegorz Banasiak pisze:Nie wiem o co tu chodzi ale widzę zbyt wiele filozofowania - a to nie jest forum filozoficzne. Stąd odpowiednia reakcja.
Zadaj normalne pytanie w normalnym wątku - to na pewno otrzymasz odpowiedź.
Ode mnie nie dostałeś żadnej odpowiedzi i nigdy nie otrzymasz. Doskonale wiesz, dlaczego. I bardzo cię proszę, powstrzymaj się przed wypróżnianiem się na tym forum jak i we wszystkich innych miejscach w Internecie, które regularnie zaśmiecasz.bioslawek pisze:Myślalem ze wszystko pojdzie gładko,bo dostałem miłą wiadomość na priva,
Nie wiem dlaczego nie otrzymam odpowiedzi od Pana. Ale wiem jedno--nie każdy może się 'wyprózniać' w 'Serwisie ewolucyjnym'. W takim bądz razie proszę o usunięcie mojego konta z tego Forum.Pawel Jaloszynski pisze:Ode mnie nie dostałeś żadnej odpowiedzi i nigdy nie otrzymasz. Doskonale wiesz, dlaczego. I bardzo cię proszę, powstrzymaj się przed wypróżnianiem się na tym forum jak i we wszystkich innych miejscach w Internecie, które regularnie zaśmiecasz.bioslawek pisze:Myślalem ze wszystko pojdzie gładko,bo dostałem miłą wiadomość na priva,