Co to za robal!!!
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
-
toma22
Co to za robal!!!
Potrzebuję ustalić co to za robak długość 1 max 2 milimetry jest cały czarny jak widać na fotce dodam że jest ich pełno ale tylko w jednym pomieszczeniu może ktoś jest wstanie to konkretnie nazwać dzię!
- Załączniki
-
-> Pokaż EXIFOriginal image recording time:2013:03:17 17:03:18Image taken on:17 marca 2013, 16:03 - ndzFocus length:3.55 mmShutter speed:1/80 SecF-number:f/2.6ISO speed rating:40Camera-model:J10i2
- Dominika+Jurek Radwańscy
- Specjalność: Collembola
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 8 times
Re: Co to za robal!!!
Coś z Entomobiomorpha i z tego zdjęcia tyle. Skoczogonki lubią żyć w doniczkach i przy masowym rozrodzie mogą się rozleźć. W drewnie opałowym bym skoczogonków się mniej spodziewał. Musiało by być wilgotne i nieokorowane (albo wilgotne i spróchniałe), a ten osobnik na zdjęciu raczej do glebowo-doniczkowych należy
-
toma22
Dzięki za odpowiedz przynajmniej wiem z czym mam do czynienia cholerstwo mam tylko w jednym pokoju zaraz kwiaty wywalę jeszcze raz dzięki!
- Brachytron
- Specjalność: Acu, Odo
- profil zainteresowan: Jacek Wendzonka
- Kontakt:
-
bianka1
- UTM: Kutno
Mam to samo ,opanowaly mi cala kuchnie.co na nie podziała, bo już 2 razy oprysk był robiony środkiem na bazie jakiegos gatunku chryzantemy i nie pomaga.kwiata juz nie ma, a robale i owszem.
-
Robert Rozwałka
- UTM: FB 17
- Specjalność: Araneae_Opiliones
Twoje powyższe stwierdzenie wcale nie oznacza że masz to samo, co byłoMam to samo ,opanowaly mi cala kuchnie.co na nie podziała...
pokazane w wątku. Skoczogonki masowo występujące w kuchni i bez roślin?
mało prawdopodobne. Podejrzewam, że masz prusaki...,
Zamieść zdjęcie.