Moi drodzy!
Remontuję mieszkanie w starej kamienicy i walczę z obrzeżkami. Póki co na razie z nimi spokój ale na świeżo pomalowanych ścianach znalazłem nowego intruza - wygląda jak pająk ale nie wiem czy może to nie jakieś wczesne stadium obrzeżka?
Kompletnie się nie znam ale dla mnie dziwny kształt korpusu.
Proszę Was o identyfikację!
Pozdrawiam
Dziwny_pająk
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
-
Eddi
Dziwny_pająk
- Załączniki
-
- Pająk Sienka.jpg (62.7 KiB) Przejrzano 3796 razy
-> Pokaż EXIFOriginal image recording time:2016:03:23 15:37:28Image taken on:23 marca 2016, 14:37 - śrFocus length:2.97 mmShutter speed:1/50 SecF-number:f/2.2ISO speed rating:320Camera-model:Lumia 640 Dual SIM
- Aneta
- UTM: CC88
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Re: Dziwny_pająk
Pająk jak byk
Z gatunkiem będzie gorzej, bo na takim maluśkim zdjęciu kompletnie nie widać detali, po sylwetce powiedziałabym, że jakiś młody kątnik.
A obrzeżki to zupełnie inna para kaloszy, one w każdym stadium są obłe, płaskie i z króciutkimi odnóżami.
A obrzeżki to zupełnie inna para kaloszy, one w każdym stadium są obłe, płaskie i z króciutkimi odnóżami.
-