Prosze o pomoc!!
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
-
kropk-a5
- UTM: Elbląg
Prosze o pomoc!!
Witam! Proszę o weryfikacje co to za robaki i czy są ciężkie do zlikwidowania. Pojawiają się głównie w kuchni ale ostatnio widziałam je w pokoju spacerował przy oknie. W kuchni pojawiają się na ścianie oraz blisko kuchenki gazowej. Dziękuje z góry za pomoc
- Załączniki
-
-> Pokaż EXIFOriginal image recording time:2014:04:09 14:59:36Image taken on:09 kwietnia 2014, 12:59 - śrFocus length:3.31 mmShutter speed:1/14 SecF-number:f/2.6ISO speed rating:100Camera-model:SM-G350
-
kropk-a5
- UTM: Elbląg
Re: Prosze o pomoc!!
hmmm poczytałam o ty robalu
rzeczywiście jest podobny, tylko że ten mrzyk pojawia się u mnie w kuchni, a one niby lubią wełnę i ciuchy, na szczęście w sypialni nic nie znalazłam, ale zaraz zrobię porządki. Nie wiem, nie ma w domu też dywanów w których mogły by się zasiedlić, no i wypchanych zwierząt
. Ach z tymi robalami, małe a tyle kłopotu, tym bardziej że mam w domu małe dziecko. Dzięki za wskazówkę.
- Aneta
- UTM: CC88
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Re: Prosze o pomoc!!
Mrzykom wystarczają włosy i okruchy w szparach podłogi, bardzo dobrze im się na tym żyje
Ale nie zagrażają ani dorosłym, ani dzieciom, więc bez paniki.
BTW to owady, nie robaki.
BTW to owady, nie robaki.
-