Witam
Zauwazylam dzisiaj na suficie oraz scianie dziwne czerwone łezki (okolo 10), podejrzewam że są to jajka robaków, bardzo proszę o pomoc, mam małe dziecko i się niepokoję.Dodam ze mieszkamy w UK. Okolo 2,3 mm, jasno czerwone. ,cienkie przypominające łezki
prosba o rozpoznanie
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
- Antek Kwiczala †
- UTM: CA22
Re: prosba o rozpoznanie
Nawet najdokładniejszy opis nie zastąpi fotografii. Postaraj się owe "łezki" sfotografować.
-
nats
Wygląda to naprawdę dziwnie, z czerwonym kolorem chyba przesadzilam, jest blado czerwony
-
nats
Upss ..nie dodało się zdjęcie w poprzednim poście
- Załączniki
-
-> Pokaż EXIFOriginal image recording time:2014:02:10 18:36:09Image taken on:10 lutego 2014, 17:36 - pnFocus length:3.7 mmShutter speed:1/17 SecF-number:f/2.6ISO speed rating:250Camera-model:GT-N7105
-
nats
Przyjrzałam się temu z bliska i wydaje mi sie ze to czerwone to jakby skorupa a pod nią jest biały robak,glista? Niestety nie mam dobrego sprzętu i oświetlenia żeby zrobić zdjęcie dokładniejsze.
-