problem z lumixem fz 50

Makrofotografia, mikroskopy, optyka
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rafał Celadyn
UTM: CA-95
Has thanked: 11 times
Been thanked: 9 times
Kontakt:

problem z lumixem fz 50

Post autor: Rafał Celadyn »

...otóż stała sie mała tragedia...przedwczoraj wyciągając akumlatorek do ładowania ,jakimś diabelskim cudem wypadł jeden ze styków w gnieździe aparatu....stratę zauważyłem wczoraj (24 h po zdarzeniu).Oczywiście zamiotłem cały dom ,przekopałem kosz 8) i zrobiłem wszystko co można zrobić w takiej sytuacji-bez efektu.W zwiazku z tym mam pytanie:
Nie ma ktoś takiej blaszki? ;-)
:papa:
Rafał
Awatar użytkownika
Rafał Celadyn
Kontakt:

Re: problem z lumixem fz 50

...sprawa nieaktualna ,blaszkę dorobiłem i nawet jakimś cudem włożyłem na miejsce.Aparat is dead...
Rafał
brakkonta

Post autor: brakkonta »

Rafał Celadyn pisze:Aparat is dead...:papa: Rafał
spokojnie, nie tak od razu dead :okok:
tutaj http://www.mc-foto.pl/7,kontakt jest naprawdę solidna firma, nie ma bufoniarstwa, mędrkowatości, sympatycznie - polecam. Wysyła się do nich pocztą aparat i niejedną padaczkę na nogi postawili. Zadzwoń tam, spytaj i nie poddawaj się. Ja ostatnio dokonałem masakry w stykach mojego Canon'a do gniazda karty pamięci. Całą szczotę szlag trafił. Wymienili, przy okazji matrycę wyczyścili....350 zł i hula dalej.
Mazep
Awatar użytkownika
Rafał Celadyn
Kontakt:

....dzięki Jacku :ok: ,na razie mój umysł przeżywa głeboką depresję 8) ,ale jak się ogarnę ,to do chłopaków zadzwonię...gdybym miał wolne 350 pln, to bym kupił drugi egzemplarz ;-)
....aaaa,jakoś to będzie, skupię się bardziej na preparowaniu - to i z pożytkiem będzie dla oczekujących na swoje robaki z zamrażarki ;-) ,tak to ciągle w łykendy teren i pstrykanie ...może powinienem na chwilę zmienić system ... zacznę słuchać disco polo! :hahaha:
:tancze: http://www.youtube.com/watch?v=EOPzLONF-Vs :tancze:
:birra:
Pozdrawiam
Rafał
ODPOWIEDZ

Wróć do „Techniki fotograficzne i mikroskopowe”