Proszę o pomoc w rozpoznaniu tego robaka
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
-
moni5
Proszę o pomoc w rozpoznaniu tego robaka
Witam serdecznie
Zwracam się z prośbą o rozpoznanie tego osobnika. Znalazłam 2 osobniki gdy wychodziły spod szafy poruszał się dosyć szybko jednego udało mi się złapać. Wielkość od 2 mm-3mm. Będę bardzo wdzięczna
Zwracam się z prośbą o rozpoznanie tego osobnika. Znalazłam 2 osobniki gdy wychodziły spod szafy poruszał się dosyć szybko jednego udało mi się złapać. Wielkość od 2 mm-3mm. Będę bardzo wdzięczna
-
moni5
-
moni5
Re: Proszę o pomoc w rozpoznaniu tego robaka
Zewsząd
Przywleczony z czymś, przelazł od sąsiada, może był w lokum już przed tobą (n pokoleń wstecz), tajemnicę zabrał do grobu. Część "robali" przystosowała się do życia z ludźmi i ten jest jednym z nich.
- Rafał Celadyn
- UTM: CA-95
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Re: Proszę o pomoc w rozpoznaniu tego robaka
...raczej byłWojtek M pisze: Część "robali" przystosowała się do życia z ludźmi i ten jest jednym z nich.
Pozdrawiam
Rafał
-