To było fajnie zabawkę eh eh [Humor, zagadki (entom.)] i tak to miało być ah ah ah
1. Wydaje mi się że wszystkie tutaj skomentowany gatunek, latają w Parku, ale pewność jeszcze nie mam, ponieważ mam około 400 rożne gatunek udokumentowany na zdjęcie do oznaczenie, z którym więcej niż połowa są Syrphidae! plus wszystkie bzyg które złapałem - prawie wszystki sfotografowany osobniki łowiłem, ale oczywiście nie 100% ponieważ jeszcze nie latam eh eh eh
2.To było w dziale:
Humor, zagadki (entom.)
Zagadki entomologiczne, humor i inne - na luzie! (ale o entomologii)
2.1 Że to było Syrphidae głową, ah ah ah no to ja też wiedziałem, ale pomiędzy Coleoptera, Hymenoptera, Hemiptera, Diptera, Lepidoptera i Odonata zdjęcia, akurat teraz zrobię selekcje w rządzie Diptera i śmiałem się jak na tej zdjęcia patrzyłem eh eh i myślałem: może więcej ludzi będzie też się śmiać i świat będzie już trochę lepsze eh eh eh
2.2 Wydaje mi się że osoba które zaczyna wątek, ten wątek jest w jeden dział i czy koordynator, czy moderator go zmienią, osoba ta powinna być poinformowana, dlaczego!!!?
3. Pomiędzy zabawkę wszystkie się uczyliśmy i na pewno wszystkie też się śmialiśmy
I could wrote in Eng or in PT, but I live Poland and even if I make a lot of mistakes I try to learn how to do it properly! If it was in Eng i'm sure that everybody will understand it while in PT ah ah ah So try to understand my Polish
Pozdrawiam
J