Ikonki działów

Dyskusje na temat funkcjonowania forum w starszej wersji phpBB 3.0.14. Uwaga: mogą już być nieaktualne.
Zablokowany
admin
Administrator
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times
Kontakt:

Ikonki działów

Post autor: admin »

Jak łatwo zauważyć, na Forum pojawiły się ikonki działów. Jest to dopiero początek, do każdego działu można przypiąć inną ikonkę . Jest to urozmaicenie i ułatwienie, bo wzrokowo łatwo jest znaleźć odpowiedni dział. Wybieranie zdjęc na ikonki to jednak dość żmudne zajęcie dlatego zwracam się z prosbą o wyszukanie, wybranie i przesłanie mi ([email protected] ) ikonek do odpowiednich działów (tu np.ikonki do poszczególnych rodzin Lepidoptera, Coleoptera itd).
Dzisiaj prawie cały dzień poświęciłem na instalowanie róznych ulepszeń a wyszukiwanie zdjęć zabiera całkiem dużo czasu. Zdjęcia o rozmiarach około 200-400 pikseli prosze przesyłać na [email protected] przez okres 7 dni. Ja te zdjęcia pozmniejszam do odpowiedniej wielkosci. Bedzie to dla mnie duże ułatwienie. Dobrze byłoby gdyby zdjęcia miały wyrownane nasycenie, przecietny kontrast, były czytelne jako miniaturka i najlepiej gdyby były autorskie.
Załączniki
ikonki.jpg
Przejrzano 1974 razy
Awatar użytkownika
CARABUS12
profil zainteresowan: WOT

Re: Ikonki działów

Post autor: CARABUS12 »

Bardzo dobry pomysł Jacku.
Zablokowany

Wróć do „Jak działa FORUM -ARCHIWUM”