Entomon
- Kamil Mazur
- Specjalność: Psychidae
- Kontakt:
Entomon
Co się dzieje z entomonem ? Niemalże wszystko obniżone o kilkadziesiąt %.
Normalnych szpilek brak, zostały tylko 7...
Likwidują interes ?
Normalnych szpilek brak, zostały tylko 7...
Likwidują interes ?
- Miłosz Mazur
- UTM: CA08
- Poprzedni(e) login(y): Curculio
- Specjalność: Curculionoidea
- Has thanked: 2 times
-
Łukasz
- Tomasz G.
Re: Entomon
Od 5 XI prowadzą tą wyprzedaż "do wyczerpania zapasów" sprzętu entomologicznego, a od 15 XI literatury.
-
brakkonta
ja parokrotnie robiłem u Nich zakupy i nie mogę złego słowa powiedzieć. Nie raz czytałem Wasze utyskiwania na ten sklep, ale szczerze - wszystkie przesyłki miałem jak Bóg przykazał.Miłosz Mazur pisze:Wcale się nie dziwię...niezbyt sobie zaskarbili przychylność klientów...
-
Piszczałka
- UTM: DA50
- Specjalność: Cerambycidae
Mazepie, najwyraźniej jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę.
Zamówienie złożone w Entomonie w czerwcu otrzymałam we wrześniu... Od tamtej pory wolę dać więcej ale mieć pewne że paczka szybko dotrze.
Zamówienie złożone w Entomonie w czerwcu otrzymałam we wrześniu... Od tamtej pory wolę dać więcej ale mieć pewne że paczka szybko dotrze.
- Robert Zoralski
- Specjalność: Syrphidae
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
Mazep widocznie nie jest wyjątkiem. Ja również wielokrotnie zamawiałem w entomonie. Chyba więcej zamówień miałem do tej firmy niż do pozostałych krajowych firm entomologicznych i nigdy nie spotkałem się z żadnymi większymi problemami. Z ostatniej promocji też skorzystałem. Wziąłem na zapas różne akcesoria + literaturę. Wszystko sprawnie. Ceny niskie aż miło
Też jestem ciekawy czy to jednorazowa obniżka posezonowa czy jakieś większe kłopoty. Może po prostu zalegało za dużo rzeczy na magazynie...
Pozdrawiam
Robert
Pozdrawiam
Robert
- Malko
Chyba doczekaliśmy końca enotmona
to dobrze nikogo więcej nie naciągną !! Jak wchodzi się na ich adres www.entomon.pl to przekierowuje na użytkownika allegro pod adresem http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=4766073 który już nie wystawia żadnych aukcji... Albo szykują jakieś duże zmiany ?
-
mordred
Ja tam bym się tak nie cieszył. Mniejsza konkurencja na rynku to zwykle wyższe ceny. Zwłaszcza w tak wąskiej branży
Wcześniej jak ktoś się zraził to i tak mógł kupować gdzie indziej przy okazji odnosząc korzyści z samego faktu istnienia entomona.
Wcześniej jak ktoś się zraził to i tak mógł kupować gdzie indziej przy okazji odnosząc korzyści z samego faktu istnienia entomona.