Pomocy mam tego czegos pelno w domu!!!

Owady żyjące w mieszkaniach czyli "coś mi chodzi po domu". Owady synantropijne.
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.

Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
ODPOWIEDZ
Olszaq

Pomocy mam tego czegos pelno w domu!!!

Post autor: Olszaq »

Witam, od jakiegos czasu pojawilo sie to cos, nie jestem znawca ale zaczalem szukac w necie i nic mi nie pasuje, raczej to nie jest kolatek ani zaden inny pasozyt:) Jest tego pelno w domu laza po scianach i skacza. Mamy drewniana podloge, ale to chyba zadne korniki bo by nie siedzialy na scianach. Sasiedzi podpowiadaja ze to z drzewa kominkowego, bo mamy takie ale juz lezy przy kominku ponad 6 miesiecy i dopiero teraz by wylazly? Pomozcie co to, z kad to no i jak sie tego pozbyc?
Dzzieki
Załączniki
robaki.JPG
Przejrzano 2555 razy
Awatar użytkownika
Tawulec

Re: Pomocy mam tego czegos pelno w domu!!!

Post autor: Tawulec »

Poszukaj na forum Psocoptera...
Awatar użytkownika
dondiego7

Post autor: dondiego7 »

To oczywiście miłe wszędobylskie gryzki :)... troszkę zmniejszyć wilgotność ... utrzymywać czystość...
W sumie mało sie o nich mówi a coraz ich więcej.
Pozdrawiam :)
W.
Olszaq

Post autor: Olszaq »

Hmm, ok dzieki:) tyle tylko ze wilogotnosc to mamy dosc mala, z tego tytulu ze ogrzewanie podlogowe, no i wentylacja mechaniczna w domu ktora chodzi 24/7. Czystosc w domu, no brudasami nie jestesmy:), tak mysle jak kazdy:) hehe. Zona wybiera sie po jakies preparaty, tylko ciekawe czy pomoga...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Domowe robaczki.”