Forum Entomologiczne - Chrząszcze i Motyle Polski - strona główna

Polskie Forum Entomologiczne

PFEnt. - http://www.entomo.pl/forum/
Teraz jest poniedziałek, 23 paź 2017, 04:15

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|     Prosimy o podawanie miejsca i daty obserwacji. To przyśpieszy oznaczenie i ułatwi dyskusję.     |
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: żarówka MLW 160W
PostNapisane: piątek, 25 mar 2016, 19:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): środa, 4 lut 2004, 14:36
Posty: 919
Lokalizacja: Warszawa
Specjalność:
Jak w temacie ...gdzie w trakcie czyszczenia piwnic na taką trafiłem...producent Philips gwint E27 oznaczenie MLW 160 W i problem czy To potrzebuje dławika czy nie...??? :hurra bo czytam specyfikację i kartę produktu zaczynam gonić w pietkę... Miał ktoś ?używał?


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: żarówka MLW 160W
PostNapisane: piątek, 25 mar 2016, 19:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): niedziela, 13 lut 2005, 20:46
Posty: 226
Lokalizacja: Łask
UTM: CC71
Specjalność: Staphylinidae
inne zainteresowania: rencista o szerokim spektrum zainteresowań
Tej akurat nie używałem ale popatrzyłem w necie w specyfikacjach, wychodzi  że to lampa żaro - rtęciowa i jako taka dławika nie wymaga.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: żarówka MLW 160W
PostNapisane: poniedziałek, 28 mar 2016, 22:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): środa, 4 lut 2004, 14:36
Posty: 919
Lokalizacja: Warszawa
Specjalność:
Tez patrzyłem i mi wychodziło że bez ale ok wolałem sie upewnic...no nic jesli się pomylilismy to we dwóch...jutro spróbuje odpalić....


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: żarówka MLW 160W
PostNapisane: wtorek, 29 mar 2016, 23:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): środa, 4 lut 2004, 14:36
Posty: 919
Lokalizacja: Warszawa
Specjalność:
Zaryzykowałem... odpala po około 2-3 sek od włączenia - z lekkim pyknięciem....zobaczymy jak się sprawdzi w sezonie. Dzieki Andrzeju...


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Protected by Anti-Spam ACPPowered by phpBB® Forum Software © phpBB Group